Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Camelbak >>  Hydrering  >>  Hydrering bælter >>  Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter

Kategorier

Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter [136286977]Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter
Move your mouse over image or click to enlarge
Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter
DKK507.27  DKK253.64Spar: 50% off
  • Model: 136286977
  • 5000 Antal på lager
  • Camelbak Delaney Hip Belt Hydrering bælter med 65% rabat
  • Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter
  • Camelbak Ultra Belt Hydrering bælter
  • Camelbak Delaney Hydrering bælter
  • Camelbak Delaney Hip Belt Hydrering bælter
Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter_checkout
Camelbak Flashflo LR Hydrering bælter

Perfekt til vandreture, vandreture eller løb, denne pakke tilbyder komfortabel og stabil lumbal hydrering. Bæltet giver dig en lavere tyngdepunkt for mere stabilitet og sikrere fodfæste på sporet, og de interne kompressionsremme holde reservoiret fra skvulpende rundt som din drain din vandforsyning. Den polstrede luft mesh bagpanelet vil holde tingene kølig og behagelig, selv når den er spændt godt fast. Pakken har plads nok til at bære et spor kort, snacks, pung, nøgler, og en ultra let lag. Vi har også tilføjet foran og bagpå refleksionsevne for mere synlighed på vejen eller stien.
Funktioner:
Key Pack Features: Essentials lomme, foran og bagpå refleksionsevne, reservoir kompression, center cinch fit-system
Beregnet til at transportere: Telefon, spor kort, snacks, pung, nøgler, ultra tyndt lag.
Modgift Reservoir Features: 1/4 omgang let åben / luk cap, letvægts fillport, tørretumbler arme, center forvirrende og lav profil design, patenteret Big Bite ™ Valve, Hydroguard ™ teknologi, PureFlow ™ rør, let at rengøre brede mund åbning
Specifikationer:
Total Kapacitet: 200 cu i / 3.25L + 1,5 l reservoir
Pack Kun Vægt: 1 lb 13 oz / .85 kg
Bagpanel: Air mesh
Belt: 38mm webbing
Harness: N / A
Stof: 70D Diamond Clarus
Produkt pleje:
PACK RENGØRING:
Vi anbefaler, at tørre din pakke med en fugtig klud for at fjerne snavs. Hvis pakken er meget beskidt og har brug for en dybere rengøring, lægges i koldt eller varmt vand med en meget mild sæbe. Skyl pakken grundigt med koldt vand. Hvis sæberester forbliver i stoffet, kan det skabe sæbeskum, hvis de udsættes for vand eller sved.
Vask ikke din pakke i en vaskemaskine. Maskine vask kan beskadige pack eller påvirke integriteten af ​​stoffet og lynlåse, og vil ugyldiggøre Got Your Bak ™ Garanti.
RESERVOIR RENGØRING:
Den bedste måde at pleje din reservoir er at rense og tørre den efter hver brug, især hvis du fylder reservoiret med andet end vand. Men hvis et reservoir ikke er blevet renset efter hver brug, og skimmel eller misfarvning udvikler:
Brug varmt vand og en CamelBak Cleaning Tablet. Eller brug 2 spsk bagepulver eller blegemiddel i stedet for CamelBak Cleaning Tab. Bland løsningen i din reservoir og ophøje reservoiret over røret og Big Bite Valve. Klem bid ventil, tillade opløsningen at strømme ind i drink røret og fylde bid ventilen.
Lad reservoiret og rengøringsopløsning sidde i reservoiret og drikke rør i ca. 30 minutter.
Vask beholderen med varmt vand og mild sæbe. Vær sikker på at helt skylle væk rengøring løsning i reservoiret og drikke rør, før du bruger igen. Du kan også bruge Camelbak pensler fra vores rensesæt til at skrubbe din reservoir og drikke rør. Børster er den bedste måde at sikre, at du skrubbe alle de områder af reservoiret ren.
Når reservoiret er ren, skal du sørge for at lufttørre natten over, så ingen fugt er fanget inde, som kan forårsage skimmel til at vokse.
0 Disse skridt vil gøre din reservoir sikker til brug. Hvis der er stadig pladser tilbage bag, disse er permanente Skimmelsvamp pletter, som måske ikke er aftagelig. Men din reservoir er stadig sikkert og brugbart efter du har renset det.

På tilbud nu, Camelbak Flashflo LR til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Camelbak ny stil København, Kan du finde udstyr til Hydrering, extra mange Hydrering bælter. Vi har mange forskellige Hydrering bælter, lige til at klarer dine daglige behov.

Beskrivelse

Funktioner


Camelbak - Hydrering - Hydrering bælter

You may also like...