Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Camelbak >>  Hydrering  >>  H2o rygsække >>  Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering

Kategorier

Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering [136286988]Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering
Move your mouse over image or click to enlarge
Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering
DKK1,530.35  DKK765.17Spar: 50% off
  • Model: 136286988
  • 5000 Antal på lager
  • Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Octane Dart H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Octane XTC 5 H2o rygsække Hydrering udsalg København
  • Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Ultra 10 Vest 7 L Pack H2o rygsække Hydrering
Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering_checkout
Camelbak Franconia LR 24 H2o rygsække Hydrering

Designet til teknisk, alle dag stigninger, Franken LR er vores toppen af ​​linjen lumbal vandreture pack, der er designet til at bære en dag værd af fødevarer, brændstof og gear. Her er historien om lumbal reservoirer: ved at flytte vand vægt på dine hofter, de giver den stabilitet, du har brug for, det vand, du ønsker, og den mobilitet du ikke vidste, du manglede.
Den Franken er også designet til at holde dig kølig og hydreret på opslidende bjergruter. Air SuspensionTM bagpanel holder pack fra din ryg for masser af ventilation, og lynlås lommer på livremmen giver dig øjeblikkelig adgang til kort eller barer. Det er også let at drikke uden at tage øjnene fra spor: den nye reservoir leverer mere vand pr slurk, og den magnetiske rør fælden kan du snap tuben på plads uden famlende.
Funktioner:
Den helt nye Crux LR reservoir leverer 20% mere vand pr slurk samtidig holde vægten placeret lavt på ryggen, hvilket svarer til en bedre stabilitet i sadlen og på sporet
Integreret reservoir kompression cinches vand til den lille af din ryg og reducerer sloshing som du drikker
Air suspensioner bagpanel med åben mesh holder pack fra din ryg for maksimal ventilation og luftgennemstrømning
Magnetisk rør fælde holder din rør sikker og tilgængelig, når du har brug for det
Ventileret hoftebælte med lasten har åben mesh for at maksimere åndbarhed og holde væsentlige inden for rækkevidde
Stretch overflow udvendige lommer til hurtig stash og adgang
Trekking pole tilknytning og værktøj top lad du vedhæfte og fjerne ekstra gear til ydersiden af ​​din pakke
Specifikationer:
Hydration Kapacitet: 3L / 100 ounce
Total Kapacitet: 24L / 1450 cu i
Samlet vægt: 2 lbs 10 ounce / 1,2 kg (pakke kun)
Dimensioner: 53 x 29.5 x 31 cm / 20,9 x 11,6 x 12,2 i
Omsorg:
PACK RENGØRING:
Vi anbefaler, at tørre din pakke med en fugtig klud for at fjerne snavs. Hvis pakken er meget beskidt og har brug for en dybere rengøring, lægges i koldt eller varmt vand med en meget mild sæbe. Skyl pakken grundigt med koldt vand. Hvis sæberester forbliver i stoffet, kan det skabe sæbeskum, hvis de udsættes for vand eller sved.
Vask ikke din pakke i en vaskemaskine. Maskine vask kan beskadige pack eller påvirke integriteten af ​​stoffet og lynlåse, og vil ugyldiggøre Got Your Bak ™ Garanti.
RESERVOIR RENGØRING
Den bedste måde at pleje din reservoir er at rense og tørre den efter hver brug, især hvis du fylder reservoiret med andet end vand. Men hvis et reservoir ikke er blevet renset efter hver brug, og skimmel eller misfarvning udvikler:
Brug varmt vand og en CamelBak Cleaning Tablet. Eller brug 2 spsk bagepulver eller blegemiddel i stedet for CamelBak Cleaning Tab. Bland løsningen i din reservoir og ophøje reservoiret over røret og Big Bite Valve. Klem bid ventil, tillade opløsningen at strømme ind i drink røret og fylde bid ventilen.
Lad reservoiret og rengøringsopløsning sidde i reservoiret og drikke rør i ca. 30 minutter.
Vask beholderen med varmt vand og mild sæbe. Vær sikker på at helt skylle væk rengøring løsning i reservoiret og drikke rør, før du bruger igen. Du kan også bruge Camelbak pensler fra vores rensesæt til at skrubbe din reservoir og drikke rør. Børster er den bedste måde at sikre, at du skrubbe alle de områder af reservoiret ren.
Når reservoiret er ren, skal du sørge for at lufttørre natten over, så ingen fugt er fanget inde, som kan forårsage skimmel til at vokse.
Disse skridt vil gøre din reservoir sikker til brug. Hvis der er stadig pladser tilbage bag, disse er permanente Skimmelsvamp pletter, som måske ikke er aftagelig. Men din reservoir er stadig sikkert og brugbart efter du har renset det.

Er du vild med Camelbak Franconia LR 24? Er du på udkig efter en online specialist i løb og triatlon udstyr?, Kig hos Camelbak bedste designer København. der er autoriseret Camelbak forhandler, alle vores løb og triatlon varer, er dækket af fabriksgaranti fra Camelbak. Vælg en Hydrering kategori og find alle de mulige Hydrering varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Beskrivelse

Funktioner


Camelbak - Hydrering - H2o rygsække

You may also like...