Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Camelbak >>  Hydrering  >>  Blød flasker >>  Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København

Kategorier

Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København [136287020]Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København
Move your mouse over image or click to enlarge
Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København
DKK334.98  DKK167.49Spar: 50% off
  • Model: 136287020
  • 5000 Antal på lager
  • Camelbak Chill Flask Blød flasker Hydrering
  • Camelbak Ultra Handheld Chill Blød flasker Hydrering populær
  • Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering
  • Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København
  • Camelbak Ultra Handheld Chill Blød flasker Hydrering
Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København_checkout
Camelbak Quick Grip Chill Blød flasker Hydrering København

Ikke alle løb er en ekspedition. Quick Grip Chill ™ lader dig flytte let og hurtig, men holder nok vand til en væsentlig 5 - 10 mile køre. Vi har tilføjet en lynlås pose med lige nok plads til de tre sande væsentlige: nøgler, kort og telefon. Den ekstra stretch mesh pose udvider til at passe en energi gel eller to, og Velvetex foret rem vil ikke gnave dine hænder i det lange løb.
Og som altid, den isolerede Podium flasken holder din drink kold fra start til slut. Andre funktioner omfatter refleksionsevne, en nøgle klip og en justerbar cinch rem til en sikker carry. De Podium flaske funktioner patenteret Jet Valve teknologi med en lockout dial for tætte transport.
KEY PACK FUNKTIONER:
Essentials lomme passer til de fleste telefoner, foran og bagpå reflektivitet, justerbar cinch rem, isoleret podium chill flaske, selv forsegling jet ventil.
Beregnet til at transportere:
Gel, nøgler, kontanter, telefon.
PODIUM®:
CHILL BOTTLE FUNKTIONER:
Isolerede at opretholde temperatur (varm eller kold), self forsegling Jet Valve ™, lockout for tætte transport, let at klemme, BPA Free, TruTaste ™ polypropylen med Hydroguard ™ kan du smage vand ikke flasken.
CamelBak® Got Your Bak ™ Garanti: Hvis vi byggede det, vel Bak det ™ med livstidsgaranti.
Specifikationer:
Hydration Kapacitet: 21 oz / 0.62L
Samlet vægt: 5 ounce / .14 kg (pakke kun)
Mål: 9,5 x 3,5 x 3,5 i
Stof: 70D Diamond Clarus m / darlington stretch mesh.
Omsorg:
PACK RENGØRING:
Vi anbefaler, at tørre din pakke med en fugtig klud for at fjerne snavs. Hvis pakken er meget beskidt og har brug for en dybere rengøring, lægges i koldt eller varmt vand med en meget mild sæbe. Skyl pakken grundigt med koldt vand. Hvis sæberester forbliver i stoffet, kan det skabe sæbeskum, hvis de udsættes for vand eller sved.
Vask ikke din pakke i en vaskemaskine. Maskine vask kan beskadige pack eller påvirke integriteten af ​​stoffet og lynlåse, og vil ugyldiggøre Got Your Bak ™ Garanti.
CHILL BOTTLE RENGØRING:
Vi anbefaler rengøring af Podium® Chill flasken i hånden med varmt vand og sæbe, hvis det ønskes. Høj varme fra opvaskemaskinen kan fordreje letvægts plastik flaske komponenter.
De Podium Chill hætter kan vaskes i en opvaskemaskine. Fjern hætten forsamling, og sørg for Jet Valve ™ lockout er åben, og læg den med flasken på toppen rack opvaskemaskinen. Må ikke skilles ad små dele af den fælles landbrugspolitik, blot placere hele hætten ind i vaskemaskinen. Demontering af hætten kan føre til lækager eller produkt fejl.
For det bedste resultat, anbefaler vi at undgå høje varmeindstillinger såsom sanitære ren eller varme boost, som kan fordreje plastkomponenter. Vi anbefaler ikke at tvinge en børste eller anden rengøring værktøj gennem Jet Valve cross slids (dvs. hvor du drikker).

Skynd dig at købe Camelbak Quick Grip Chill, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos Camelbak anbefale København kan du også finde Blød flasker, eller Hydrering, vi har det du lige står og mangler. Køb Camelbak Quick Grip Chill og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Blød flasker tilbud.

Beskrivelse

Funktioner


Camelbak - Hydrering - Blød flasker

You may also like...