Log ind|Opret konto
Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Camelbak >>  Hydrering  >>  H2o rygsække >>  Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode

Kategorier

Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode [136287034]Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode
Move your mouse over image or click to enlarge
Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode
DKK792.72  DKK396.36Spar: 50% off
  • Model: 136287034
  • 5000 Antal på lager
  • Camelbak Ultra 10 Vest 7 L Pack H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Octane XTC 5 H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering
  • Camelbak Octane XTC 5 H2o rygsække Hydrering udsalg København
  • Camelbak Circuit Vest H2o rygsække Hydrering populær
Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode_checkout
Camelbak Ultra Pro Vest H2o rygsække Hydrering på mode

Ultra lette materialer og en strømlinet design gør denne vest ideel til træning og eliteniveau racing. Ultra lette materialer og en strømlinet design gør denne vest ideel til langdistance træning og eliteniveau racing. Fås i flere størrelser og er udstyret med to Quick StowTM kolber, Ultra Pro Vest sætter komfort over alt andet.
Vesten er lavet med 3D slids mesh-et ultralet materiale, der garanterer maksimal luftstrøm på svedige kørsler. Det giver også masser af forreste opbevaringslommer for nem adgang til brændstof, vand eller salt faner, sammen med en sikker lynlås lomme, der passer til de fleste smartphones. Bagsiden indeholder flere stretch lommer, der kan lagre ekstra lag på kolde dage, men også plads til en ekstra reservoir til længere self understøttes kørsler. Vi har også tilføjet reflekterende accenter overalt, så du altid være synlige på tidligt om morgenen eller sent om aftenen ekspeditioner.

På tilbud nu, Camelbak Ultra Pro Vest til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Camelbak International København, Kan du finde udstyr til Hydrering, extra mange H2o rygsække. Vi har mange forskellige H2o rygsække, lige til at klarer dine daglige behov.

Beskrivelse

Funktioner


Camelbak - Hydrering - H2o rygsække

You may also like...